Espectacles de Sant Jordi

Animacions i espectacles per a la festa de Sant Jordi

Oferim una gran varietat d'espectacles de Sant Jordi per a celebrar aquesta festa tant especial, a través d'un espectacle infantil per a escoles, ajuntaments o altres festes privades.

Tots els espectacles que oferim, estan realitzats per artistes professionals, per a garantir l'éxit de l'espectacle i la festa.

Disposem de diferents espectacles perquè s'adaptin a l'edat dels usuaris, així com també, proposem espectacles de diferents disciplines, perquè el client pugui escollir quin és el que més li agrada. Un espectacle de màgia, d'animació, de titelles o conta contes... tenim un munt d'opcions per escollir l'espectacle de Sant Jordi que més s'adapta a les vostres necessitats.

I si necessiteu consell, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem amb molt de gust.

  • Espectacle "La Màgia del cavaller Sant Jordi" es tracta d'un espectacle de màgia, familiar, on tant nens com adults gaudiran de Jocs de Màgia alhora que recorden la historia del cavaller Sant Jordi.

 

  • Espectacle de contes i titelles de Sant Jordi, com bé diu el seu nom, us oferim un espectacle on a través del conte de Sant Jordi, els infants més petits gaudiran del teatre que es representarà. En aquest cas, l'espectacle està pensat per a infants més petits, interessats en l'escolta de contes.

 

  • Espectacle d'animació per cantar i ballar per Sant Jordi. I si el que es desitja és viure la festa al màxim, serà una bona idea poder cantar i ballar amb l'acompanyament del cantautor, el cavaller Sant Jordi.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.