Taller de Màscares

El taller de màscares és un dels més contractats per a la festa de carnestoltes, on tots els nens i nenes desitjen dur la millor disfressa per a converir-se en grans protagonistes. Ja sigui súper herois, princeses o d'altres personatges animats.

 

Així doncs, amb el taller de caretes o taller de màscares de carnestoltes, potenciar la creativitat dels més petits és molt fàcil, ja que cada nen i nena podrà realitzar una màscara personalitzada i crear-la com a ells més els agradi.

 

De ben segur que la festa de disfresses serà la mar de divertida amb les màscares divertides.

És important destacar que adaptem el taller de màscares a l'edat dels nens i nenes, de manera que si ens comenteu per a quin tipus de públic va dirigit, podrem oferir-vos diverses opcions per adaptar-nos a les vostres necessitats.

 

Portarem un munt de material diferent per a què cada màscara sigui única i molt especial.

 

Comentar que també disposem d'altres tallers de carnestoltes, així doncs, si en voleu més informació no dubteu en preguntar-nos per al nostre taller de maquillatge de fantasia, taller de complements per a les disfresses de carnaval, o d'altres tallers o activitats específiques per a la festa més divertida de l'any, la festa de carnestoltes.