Taller de Màgia per nens i adults

La Màgia és una activitat que està molt de moda. I és per això, que nosaltres comptem amb monitors i mags especialistes per a què us ofereixin tallers per a petits i grans. On podran aprendre diferents jocs que els ensenyaran a fabricar i construir. A més a més, se'ls podran endur a casa per a fer-los als seus amics!

 

Serà un taller de màgia on els infants hauran de posar els cinc sentits per tal de fabricar amb una manualitat el joc de màgia, i tot seguit, caldrà que utilitzin la seva habilitat i la seva gràcia per tal de poder aprendre a fer el joc i poder-lo fer als seus familiars i amics.

 

La manualitat màgica que presentem és ben senzilla, però caldrà estar molt atent a escoltar els consells del mag.

 

A part del joc de màgia que crearan i construiran els nens i nenes, també es construirà una bareta màgica, per tal que el joc de màgia surti a la perfecció. Ja se sap, que sense bareta no hi ha joc que valgui!!!

 

El monitor que realitzarà l'activitat, serà un monitor especialista, que coneixerà perfectament el món de la màgia, i sabrà transmetre als més petits la il·lusió a l'hora de crear els jocs de màgia.

El taller de màgia està recomanat per infants de 5 a 99 anys. Ja que a partir dels cinc anys és una edat ideal per a poder entendre la diferència entre fantasia i realitat. Per tant, els nens ja podran entendre on és el secret, per poder fer el joc de màgia.

 

Depenent de la duració del taller de màgia i de la quantitat d'infants, donem la possibilitat de realitzar dos jocs o més. Per exemple, si el taller es realitza a una festa infantil, caldrà que puguin passar molts nens, i es realitzarà la bareta màgica i un joc de màgia. Però si la intenció és un taller de màgia per un grup molt ampli d'infants, es podrà fer una classe de màgia d'una hora o més de duració.

 

Sigui quina sigui la intenció de la festa o de l'experiència màgica, serà millor una opció o un altre. Sempre podem parlar i arribar a un acord que s'adapti a les vostres necessitats.

 

El que sí que és segur, és que la màgia agradarà a tothom, a grans i petits. I convertir-se en autèntics mags serà una experiència magnífica per a tots els participants.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: