Caga tió gegant amb regals per a tothom

El nostre Caga Tió gegant és l’èxit de totes les fires, centres comercials, escoles i festes de Nadal.

 

Es tracta d’un caga tió molt gran, que mesura 2 metres de llarg per 70cm d’alt! Una barbaritat!!! És moltes vegades més alt que molts nens i nenes que se’l apropen!

 

En aquest caga tió li agrada molt que li cantin les cançons de nadal, i els nens i nenes el piquin amb un pal. I és així, quan ell està la mar de feliç, que caga regals per a tots els infants que l’han cantat i picat.

 

Val a dir que és un caga tió molt antic, i aquests darrers anys ha pensat que perquè no, que també seria una bona idea, poder cagar regals per als adults. Així doncs, és una manera que tothom pugui participar de fer cagar el tió gegant.

 

El caga tió gegant és un servei ideal per a fires de nadal, per a centres comercials o per a festes que organitzen ajuntaments, ja que és un “gantxo”, és una manera de reclamar a gent i que aquestes fires i centres comercials s’omplin de gent. Només cal dir que el tió gegant donarà regals a tothom!

 

Els regals agraden a tothom, i de ben segur que el caga tió omplirà places, carrers i centres comercials, ja que la gent sortirà de casa per a poder-lo veure.

 

També destacar que el caga tió gegant, és molt maco i molt vistós, per tant, tothom s’hi aproparà, encara que sigui per a fer-se una fotografia.

 

El tió anirà acompanyat de pastorets, que seran els encarregats de dinamitzar l’activitat, i fer que els nens i adults cantin la cançó per veure cagar al tió de nadal!

 

Destacar que normalment amb el servei incloem regals per a 100 persones, però tot es pot ampliar, per tal que puguin passar-ne més. Només caldrà afegir en el pressupost, el preu de la quantitat de regals que es desitja donar.

 

¡Us assegurem que el caga tió gegant serà un èxit a la teva

festa, fira o celebració de Nadal!

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: