Espectacles de Màgia - Infantils, familiars i per adults

La Màgia és un art que cada vegada està més de moda a les nostres ciutats, i és per això que us oferim espectacles de màgia per infants, per adults i per a viure en família.

 

Els espectacles de màgia tenen un valor afegit, i és que agraden a tot tipus de públic, ja que la màgia és divertida i sorprèn a tothom. Malgrat tot, si que us oferim diferents espectacles de màgia perquè s’adaptin al tipus de públic que desitgeu.

ESPECTACLES DE MÀGIA INFANTIL

Tenim espectacles de màgia per infants, adreçada especialment a nens i nenes de 2 a 12 anys. Aquests espectacles són els més contractats per escoles, o bé, per a festes fi de curs.

 

ESPECTACLES DE MÀGIA FAMILIAR

També tenim els espectacles de màgia familiars. Pensats perquè s’ho pugui passar bé tota la família, els nens i nenes i els seus pares. El mag realitzarà jocs de màgia participatius on podran sortir a l’escenari els nens i els pares, a ajudar el mag. Són espectacles ideals per a festes majors, per a festes fi de curs on els pares també hi són partícips, per aniversaris o casaments.

 

ESPECTACLES DE MÀGIA PER ADULTS

I per últim, destacar els espectacles de màgia per adults. Espectacles amb un toc d’humor, i on els més grans no pararan de riure. Aquests espectacles de màgia estan pensats per a festes d’adults, ja sigui: despedides de solters, aniversaris, casaments, o altres festes on hi predominen els adults.

Des d’Educafesta treballem amb diferents mags, tots ells són mags professionals, que es dediquen exclusivament a realitzar espectacles de màgia. I és per aquest motiu que assegurem que l’espectacle agradarà a tothom, i que tothom acabarà ben sorprès i entusiasmat.

 

La millor opció és que ens comentis quin tipus de festa estàs organitzant i nosaltres t’ajudarem a triar l’espectacle de màgia que més s’adapti al teu esdeveniment.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Pregunta'ns el que necessitis:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: