Espectacles d'Animació

EducaFesta t’ofereix una gran varietat d’espectacles d’animació, que s’adapten a qualsevol festa i esdeveniment.

 

Espectacles d’animació per infants, per adults o espectacles familiars. Comenta’ns a quin tipus de públic va dirigida la vostra festa, i nosaltres t’aconsellarem quins espectacles són els que més poden encaixar.

 

Treballem amb un munt d’artistes, i per tant, oferim una varietat molt àmplia d’espectacles d’animació:

 

...des d’espectacles amb mascotes animades, com el Mickey i la Minnie, o el Bob Esponja... fins a espectacles d’animació amb artistes de circ, màgia, conta contes, pallassos, batucades i molts altres....

Els espectacles d’animació poden ser de diverses formes: espectacles participatius, on la gent del públic podrà participar i interactuar amb l’artista. Espectacles itinerants, i per tant mòbils, que es mouran per l’espai en concret on es faci la festa (plaça, fira, carrers...). O bé, espectacles visuals, com és un malabarista o un faquir.

Espectacles d'animació per a festes

Si desitgeu espectacles de màgia, espectacles de conta contes o espectacles de pallassos, podeu clicar en els mateixos enllaços per veure més informació sobre les diferents opcions d’espectacles.

També destaquem com “espectacle” al servei de caricaturista. Ja que en sí no és un espectacle participatiu, però sí un espectacle visual. Oferim un caricaturista que realitzarà caricatures a tot aquell que ho desitgi, de manera gratuïta.

 

Depenent del vostre acte, de la vostra festa i del vostre pressupost, mirarem d’ajustar-nos al que vosaltres necessiteu, oferint-vos un servei o un altre. Per tant, ens adaptarem al vostre pressupost amb els preus més ajustats. Els preus són a partir de 150 Euros.

 

Algunes festes especials on ens demanen serveis d’animació i espectacles són: les festes majors organitzades per ajuntaments, festes fi de curs per escoles, festes infantils particulars o aniversaris, i festes i fires per associacions de comerciants o associacions de veïns.

 

Si desitjes més informació sobre els serveis d'animació, o bé, necessites que t'ajudem a resoldre els teus dubtes, no dubtis en contactar-nos sense cap compromís, i estarem encantats de respondre totes les vostres preguntes. A continuació et facilitem el formulari de contacte.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Pregunta'ns el que necessitis:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: