Discomòbil i sonorització per a festes i actes

EducaFesta pot encarregar-se de la Discomóvil o la sonorització del teu esdeveniment: festa de final de curs, festa major, casament, aniversari, comunió... qualsevol acte que es necessiti una discomobil amb un discjòckey professional per a passar-ho bé i no deixar de ballar!

 

Realitzem muntatges especials per a casaments, Festes Majors i actes de gran embergadura, ja que disposem de tot l'equip tècnic, l'equip humà i el material necessari.

 

A continuació, us proposem tres serveis de música, que poden interessar-vos: El Discjòckey, la sonorització o un discjòckey animador.

 

DJ

EducaFesta compta amb un equip de 3 Disc-Jòckeys professionals que animaran la festa amb la música més actual i ningú no podrà deixar de ballar. Disposem de dos formats de discomòvil: el format petit o el format gran amb llums i efectes especials.

Sonorització

Equips per sonoritzar espais petits i grans.

 

- Equips de so

- Pantalles i projectors

- Il·luminació

- Efectes especials

 

DJ i Animació

Disc-Jockeys animadors, o Disc-Jockey més un animador o animadora que farà balls per animar la festa!

És la millor opció perquè la gent s'animi i la pista de ball estigui sempre plena.

 

 

Depenent del tipus de festa que vulgueu organitzar, s'adaptarà més un tipus o un altre de discjockey. Per tant, si voleu, nosaltres us podem aconellar sobre el servei més adient per a la vostra celebració. Tenim muntatges de discomòbils i discjòckeys especialitzats en cada sector, ja que ens agrada que el tracte i la feina sigui professional.

 

Si és un casament, tenim discjòckeys especialitzats en realitzar tot el servei de sonorització durant tot el dia del casament, i acaben amb la realització de la discomòbil.

 

En canvi, si és un final de curs, o una festa per una escola, el disjòckey que contractem és diferent, realitza animació i està més acostumat a realitzar festes per a infants i pares.

 

I si la festa és per un ajuntament, mirem d'ajustar-nos depenent al tipus d'esdeveniment que es realitzi en aquella ocassió, ja sigui una festa major, una festa infantil o d'altres.

Ara bé, destacar que sempre treballem amb discjòckeys professionals, amb experiència dins de cada sector. I que per tant, sabem que l'èxit de la festa està assegurat.

I activitats per complementar!

No dubtis en demanar-nos pressupost sense compromís. Restem al vostre servei.

 

Envians un e-mail

o

Contactans a través del formulari

 

 

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: