Espectacle de màgia per a casaments

Des d'Educafesta us oferim dues opcions d'espectacles de màgia per al casament: o un espectacle de màgia de prop, o bé, un espectacle de màgia d'escenari per a tots! Són dues opcions que s'adapten perfectament a la celebració d'un casament!

 

Els espectacles estaran conduits per un mag professional, amb una gran experiència en el sector, i us assegurem 100% que els convidats passaran una bona estona!!!

 

A continuació, destaquem les dues opcions:

 

Màgia de prop

Un mag professional estarà infiltrat entre els vostres convidats durant l'hora de l'aperitiu, per tal que gaudeixin i sigui una estona amena.

 

Normalment, durant l'aperitiu, és quan els núvis aprofiten per a realitzar-se fotos o saludar als convidats, i d'aquesta manera es converitrà en un ratet divertit i animat!

 

Màgia d'escenari

Us oferim un espectacle de màgia, d'una hora de duració, dirigit a tota la família. On els familiars seran partíceps dels jocs que faci el mag.

No us perdeu, un espectacle participatiu, divertit, original i amb jocs especials per als núvis!!!

 

En els darrers anys, una de les activitats més contractades per als casaments són els espectacles de màgia. La nostra experiència ens avala, i podem garantitzar que és un servei que realitzem aproximadament unes 50 vegades durant l'any.

Els espectacles de màgia faran gaudir i passar-ho d'allò més bé a tots els convidats, grans i petits, ja que és un art escènic apte per a totes les edats!

 

L'espectacle serà molt participatiu, en to d'humor per a passar-ho bé i que els riures siguin assegurats. Us garantim que serà tot un èxit.

 

També donem l'opció de que el mag realitzi un joc especial als nuvis, un joc personalitzat per a què els dos creguin en el amor etern.

Si desitges un espectacle de màgia per animar el teu casament, no dubtis en contactar amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte, i us atendrem amb molt de gust, explican't-vos en detall cada servei, per a què pugueu escollir el millor que s'adapta al vostre casament.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Formulario de contacto

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

CONTACTE

Ens desplacem allà on desitgis per realitzar la teva festa o esdeveniment.

Barcelona - Girona - Lleida - Tarragona


Contacta amb EducaFesta:

info@educafesta.com

 

O utilitza el Formulari de Contacte.

Els nostres serveis

Segueix-nos: